BAM voor ondernemers in het MKB

Ondernemers kijken altijd naar de toekomst: MKB bedrijven investeren, groeien en verhuizen. BAM Utiliteitsbouw ontwikkelt en bouwt kleinschalige projecten, in uw regio, met alle professionaliteit en ervaring die we ook voor grote opdrachtgevers inzetten.

Concepten voor ondernemers “We zijn er ook voor kleine bedrijfspanden” 

Met een wijdvertakt netwerk van vestigingen, zitten we altijd dicht bij. We kennen uw regio en de lokale markt. Door ons vroeg te betrekken bij uw idee of plan, kunnen we die kennis en onze ervaring voor uw onderneming laten werken. We hebben ervaring met elke fase van de levenscyclus van een gebouw: van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.

We werken bijvoorbeeld voor startups die snel uit de jas van een bedrijvenverzamelpand groeien, kleine zelfstandigen die in de toekomst van hun onderneming én in hun eigen toekomst investeren met vastgoed, en bedrijven die toe zijn aan een gebouw met een eigen gezicht. We begrijpen wat huisvesting voor u betekent. Dat laten we graag zien met de projecten die we al hebben gerealiseerd, en met de concepten die we voor MKB’ers hebben ontwikkeld:

  • PandPensioen – investeer in uw toekomst, spaar voor uw oude dag
  • WAT – Working Apart Together, serieuze huisvesting delen
  • Sen7 – turn key oplevering: een gebouw als een auto
  • NEXT – onze innovatiekracht: what’s next?